Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και «Χούλιο» ο Αστέρας Πετριτή. Συνεργάζονται πάλι, Χονδρογιάννης και Πελάης

Πελάης
15 Ιουλίου 2017 / 12:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στο τοπικό ποδόσφαιρο και η πορεία και εμπειρία του τον κάνει κάθε μεταγραφική περίοδο «μήλον της έριδος», αν και πέρασε τα 35. Μιλάμε για τον Ιουλιανό Πελάη (Χούλιο) που αφού πέρασε σε νεαρή ηλικία από τον ΑΟ Κέρκυρα, στη συνέχεια και σε επίπεδο Δ΄ Εθνικής (κυρίως) πέρασε από πάρα πολλές ομάδες στο νησί μας, για να καταλήξει φέτος στον Αστέρα Πετριτή.

Ο Ιουλιανός ο οποίος είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, παίζει άνετα σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι δεινός σκόρερ, αλλά το ίδιο καλά και στη μεσαία γραμμή, είναι ο 3ος παίκτης που πηγαίνει στον Αστέρα Πετριτή από τον ΑΟ Κοντόκαλι (τελευταία του ομάδα) μετά τους Αυλωνίτη και Κατσαρό. Έχει συνεργαστεί και παλιότερα με τον προπονητή του Αστέρα Γιάννη Χονδρογιάννη, στην Δ΄ Εθνική, με την ΑΕ Φαιάκων και τον Κρόνο, η δε απόκτησή του, δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού ο Ι. Χονδρογιάννης ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να του δώσει ο εξαιρετικού χαρακτήρα ποδοσφαιριστής. Η ενίσχυση πάντως του Αστέρα συνεχίζεται και φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Η επίσημη ανακοίνωση του Αστέρα:
«Ο Αστέρας Πετριτή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ιουλιανό Πελάη. Ο Ιουλιανός έχει χαράξει μια εξαιρετική πορεία στα κερκυραϊκά γήπεδα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Αστέρα με την εμπειρία και την κλάση του. Να ευχηθούμε στον Ιουλιανό μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια