Παρασκευή 20.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τις καλύτερες λύσεις ψάχνει ο ΑΟΚΚ

Μεταγραφές
04 Ιουλίου 2017 / 17:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολύς ιδρώτας και πολλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές στον ΑΟΚΚ,

αφού θέλουν να είναι πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα και να μπορέσουν στη χειρότερη των περιπτώσεων να κάνουν έστω ένα βήμα παραπάνω από πέρσι. Η φετινή Σούπερ Λίγκα, με περισσότερες ομάδες να υποβιβάζονται, θα είναι σαφώς δυσκολότερη και αυτό το ξέρουν όλοι στην ομάδα, γι’ αυτό και δουλεύουν τώρα ώστε να μην προβληματιστούν αργότερα.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος σε καθημερινή βάση περνάει όλους τους παίκτες από το μικροσκόπιο, είναι αυτός που θα κάνει τις τελικές επιλογές για τους παίκτες που θα χρειαστεί η ομάδα, έχει όμως τη βάση με τον περσινό κορμό (Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ντιόγκο Ζ., Ιωάννου, Βενέτης, Σιόντης, Γκόμεζ, Ζορμπάς, Κόντος, Επστάιν, Τουράμ), που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος για την παραμονή, έχει ήδη αποκτήσει Μπαλάφα, Γιαννακόπουλο, Βάργκας, Αναστασίου, Κρητικό και θέλει ακόμη 2-3 ποιοτικούς παίκτες για να πλαισιώσουν την ομάδα.
Όμως δε βιάζεται, αφού θέλει να τσεκάρει καλά όλους τους παίκτες που προετοιμάζονται τώρα, έχει ακόμα τον Ντουαλά που μετά την εγχείρηση αναμένεται να επανέλθει σε άριστη κατάσταση και να βοηθήσει, όπως και τον Κέβιν Ντιόγκο, που πλέον έχει προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να βάζει σαν στόχο κάτι καλύτερο για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
 
«Παίζει»  ο δανεισμός του Ουάρντα, από τον ΠΑΟΚ
 
Ακόμη οι μικρομεσαίες ομάδες πάντα κρατάνε 1-2 θέσεις για το τέλος, αφού μπορούν να πάρουν δανεικούς παίκτες από τις «μεγάλες» ομάδες, με σημαντικά μικρότερο κόστος. Ο ΑΟΚ που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, ίσως είναι ο επόμενος σταθμός του Αμρ Ουάρτα, του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, που τον πήρε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο από τον Παναιτωλικό, είχε δέκα συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά κόπηκε από την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αφού δεν εμφανίστηκε για να περάσει από εργομετρικά και η πληροφορία ότι θα δοθεί πιθανότατα στην Κέρκυρα δανεικός έχει πολλούς υποστηριχτές.
Άλλωστε ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μετράει 10 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών της χώρας του, είχε σε μιάμιση σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού, 39 συμμετοχές και 9 τέρματα, που σημαίνει ότι αν έρθει στον ΑΟΚΚ θα μπορεί άμεσα να βοηθήσει και παίζει σε μια θέση που θέλει ενίσχυση η ομάδα. 
Για όλα αυτά υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να υλοποιηθούν, για την περίπτωση όμως του Ουάρντα, πρέπει ο ΑΟΚΚ να κινηθεί τις επόμενες μέρες για να προετοιμαστεί κατάλληλα ο παίκτης.  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια