Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚΚ: Βλέπει Γιαννούλη για την αριστερή πλευρά

Σούπερ Λίγκα
16 Ιουνίου 2017 / 18:37
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η θέση του αριστερού μπακ είναι μια για τις οποίες ο ΑΟΚΚ ψάχνει παίκτη, αφού μετά τη λύση συνεργασίας με τον Ζαραδούκα έχει μείνει μόνο ο Ζ. Ντιόγκο.

Έτσι στα υπόψη της ομάδας είναι μια καλή περίπτωση όπως φαίνεται, αυτή του 22χρονου Δημήτρη Γιαννούλη που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής με την Ελπίδων, αριστερός οπισθοφύλακας, δεν είναι στα πλάνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα δοθεί δανεικός, δεδομένης δε της καλή σχέσης των δυο ομάδων, η έλευση του στην Κέρκυρα για τον ΑΟΚ είναι εφικτή.
Τον Δ. Γιαννούλη τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ από τον Βατανιακό το 2004 και τον άφησε το 2014 στην Πιερία, όπου έπαιξε 26 ματς με τον Πιερικό, την περίοδο 2015-16 δόθηκε δανεικός στη Βέροια και είχε 24 συμμετοχές, ενώ δόθηκε από τον Γενάρη στην Κυπριακή Ανόρθωση για έξι μήνες. Έχει αγωνιστεί πέντε φορές με την Εθνική Ελπίδων, είναι 1.75 και 22 χρόνων. Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Δ. Γιαννούλης ανακηρύχτηκε «καλύτερος νέος παίκτης» του πρωταθλήματος.
 
Έκλεισε ο Ν. Γιαννακόπουλος
 
Για τη θέση του τερματοφύλακα η λύση έχει βρεθεί, αφού πληροφορίες λένε ότι τα βρήκαν ΑΟΚΚ και Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, έχει  πάρει το πράσινο φως να έρθει στο νησί, αφού δεν υπολογίζεται από τον ΠΑΟ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΚΚ. Επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι, αλλά εκεί οδεύουν όλα, με δεδομένο ότι ο προπονητής του ΑΟΚΚ Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον είχε στον Πανιώνιο, τον γνωρίζει και η σχέση τους ήταν δυνατό όπλο για το deal. Αλλά όλα αυτά επίσημα όταν πέσουν οι υπογραφές.
Από κει και πέρα πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι της ομάδας, το σίγουρο είναι πως θέλει ο νέος τεχνικός να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην προετοιμασία για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και να δει αν χρειάζεται στο τέλος 1-2 προσθήκες. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν, ενώ μένουν ακόμα λίγες για να ξεκινήσει η προετοιμασία όπου έχει οριστεί για 26 Ιουνίου.    
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια