Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγαλώνει η λίστα των υποψηφίων για τον ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
15 Ιουνίου 2017 / 17:06
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ενώ αναμένεται η άφιξη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για να δρομολογηθούν τα πάντα σε ότι αφορά τον ΑΟΚΚ (οργάνωση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, προετοιμασία κλπ),

τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι για την ενίσχυση της ομάδας εκεί που ψάχνει παίκτες είναι πολλά. Για κάποια υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και η ομάδα κάνει τις επαφές της, κάποια άλλα είναι όπως κάθε τέτοια εποχή, λόγια των μάνατζερ για να κρατήσουν την επικαιρότητα τους ποδοσφαιριστές που αντιπροσωπεύουν.
Η αποχώρηση του τερματοφύλακα Αραμπατζή σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε ο ΑΟΚΚ να βρει έναν ισάξιο του Κουτζαβασίλη και υπάρχει κάποιος, ο οποίος έχει δουλέψει στον Πανιώνιο με τον Ελευθερόπουλο, ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Το όνομά του είναι στη λίστα του ΑΟΚΚ, αφού είναι αξιόλογος, ανήκει στον Παναθηναϊκό και τη σεζόν που τελείωσε έπαιξε στον Άρη Λεμεσού  και είχε 17 συμμετοχές. Ήταν δανεικός και επιστρέφει στον ΠΑΟ, όμως δεν πρόκειται να μείνει και ο ΑΟΚΚ είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον 24χρονο γκολκίπερ.
Η μεσαία γραμμή μιας ομάδας πολλές φορές καθορίζει και την ποιότητά της και για τον λόγο αυτό μετά τον Μπαλάφα, ο ΑΟΚΚ ψάχνει έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή και το όνομα του Αργεντινού Χουάν Μουνάφο έπεσε στο τραπέζι. Πρόκειται για μία καλή περίπτωση, αφού ο 29χρονος μέσος παίζει στη Σούπερ Λίγκα από το 2009, όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού. Έχει παίξει στον Αστέρα Τρίπολης και την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά, έχει πάντα «γεμάτες» χρονιές, βασικός πάντα στις ομάδες που αγωνίστηκε, ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και η πρόταση που έφτασε στον ΑΟΚΚ εξετάζεται με σοβαρότητα αφού είναι παίκτης ενδεκάδας που μπορεί άμεσα να βοηθήσει. Άλλωστε οι 174 συμμετοχές του στη Superleague αποτελούν εγγύηση για τον Αργεντίνο μέσο, ο οποίος έχει υψηλό κασέ και δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι η περίπτωση θα προχωρήσει.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια