Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ελευθερόπουλος θέλει Ζάιρο στον ΑΟΚΚ

Σούπερ Λιγκ
12 Ιουνίου 2017 / 17:01
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη 16 Ιουνίου, επιστρέφει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο νησί, ώστε να εγκατασταθεί και δέκα μέρες μετά να ξεκινήσει επίσημα την προετοιμασία του ΑΟΚΚ,

παρόλα αυτά η ενίσχυση της ομάδας και οι προτάσεις σε παίκτες γίνονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του.
Η έλευση ενός επιθετικού που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα δεν είναι κάτι κρυφό, όπως και η καλή σχέση του ΑΟΚΚ με τον ΠΑΟΚ, και οι πληροφορίες από Θεσσαλονίκη λένε ότι τέθηκε θέμα δανεισμού του Βραζιλιάνου Ζάιρο. Ο 25χρονος επιθετικός έχει αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ πριν δυο χρόνια και στις δυο σεζόν που είναι στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί την πρώτη σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας ένα τέρμα, ενώ τη σεζόν που πέρασε, έπαιξε 26 ματς ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε τρία τέρματα. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση και αν προχωρήσει θα βοηθήσει τον ΑΟΚΚ.
Οι άνθρωποι στον δικέφαλο του Βορρά βλέπουν θετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά θα πρέπει να δώσει και το οκ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, κάτι που ίσως το μάθουμε σύντομα. Άλλωστε αυτό που θέλει ο Δ. Ελευθερόπουλος είναι να έχουν ολοκληρωθεί σύντομα οι μεταγραφικές κινήσεις, αφήνοντας πάντα για το τέλος πιθανόν 1-2 προσθήκες ή αλλαγές, αφού την περίοδο της προετοιμασίας θα μπορέσει να έχει ακόμα καλύτερη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό.
Να σημειώσουμε ότι το πλήρες όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού είναι Ζάιρο ντε Μασέντο ντα Σίλβα, έχει γεννηθεί 6/5/1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο έχει ύψος 1.83μ. και προηγούμενες ομάδες του ήταν πριν τον ΠΑΟΚ οι Madureira, Internacional (loan), Botafogo (loan), Trenčín. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια