Κυριακή 29.03.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕ Λευκίμμης: Δεν πάω πουθενά, εδώ (γ΄Εθνική) θα μείνω!

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΡΧΕΙΟΥ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
28 Μαρτίου 2026 / 19:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι γηπεδούχοι, που «καίγονταν» για τη νίκη, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 2-0...

ΛΑΡΙΣΑ. Η 2η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής της Γ΄ Εθνικής διεξήχθη το Σάββατο 29 Μαρτίου, με την ΑΕ Λευκίμμης να αποσπά ισοπαλία 2-2 στη Λάρισα από τον ΑΟ Ανθούπολης και να εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι, που «καίγονταν» για τη νίκη, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ του Μπαλογιάννη στο 2’ και του Ζαχαράκη στο 22’. Κακό το ξεκίνημα για την ΑΕΛ, η οποία ωστόσο αντέδρασε, βγήκε μπροστά και μείωσε με τον Σούκερα στο 35’, με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Ανθούπολη προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα, όμως η Λευκίμμη πίεσε και δικαιώθηκε στο 68’, όταν ο Σούκερας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Αποτελέσματα (2η αγωνιστική)

Νέα Σελεύκεια – Πρόοδος Ρωγών 1-0

Αναγ. Σχηματαρίου – Αναγέννηση Άρτας 3-2

Ανθούπολη – ΑΕ Λευκίμμης 2-2

Βαθμολογία

Αναγέννηση Άρτας 38

Αναγ. Σχηματαρίου 38

ΑΕ Λευκίμμης 37

Νέα Σελεύκεια 29

……………………………………

Ανθούπολη 28

Πρόοδος Ρωγών 21

Επόμενη αγωνιστική (3η)

Τετάρτη 1/4/2026, 16.00

Ανθούπολη – Πρόοδος Ρωγών

Αναγ. Σχηματαρίου – Νέα Σελεύκεια

Αναγέννηση Άρτας – ΑΕ Λευκίμμης

Εμφανίσεις: 381
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.