Τετάρτη 04.03.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή η ετήσια Γ.Σ. του Οδυσσέα Αυλιωτών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
04 Μαρτίου 2026 / 15:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οδεύει προς εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου ο Οδυσσέας Αυλιωτών έχει ορίσει την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση με απολογισμούς, παράλληλα δε οδεύει προς εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Η ανακοίνωση/πρόσκληση Οδυσσέα

Η ομάδα μας καλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2026 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ομάδας με θέματα:

  1. Διοικητικός απολογισμός
  2. Οικονομικός απολογισμός

Προκήρυξη εκλογών

Εμφανίσεις: 53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.