Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινο Μετάλλιο για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα
03 Ιουνίου 2017 / 12:01

ΣΕΡΡΕΣ. Την Πέμπτη 1 Ιουνίου διεξήχθη το Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα σε τέσσερα αθλήματα.

Στην επιτραπέζια αντισφαίριση, όπου η Κωνσταντίνα Πραχαλιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στο σκάκι, στη σκοποβολή και στον κλασικό αθλητισμό.
Το επίπεδο των αθλητών και των αθλητριών ήταν εξαιρετικά υψηλό και σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 23 ιδρύματα και 260 φοιτητές. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η επιτυχία του Ιονίου Πανεπιστημίου, αφού μετά από χρόνια αποχής κατάφερε να λάβει μέρος με μία ολιγομελή ομάδα και παρόλα αυτά να επιστρέψει στο νησί μας με διάκριση. Την ομάδα του Ιονίου Πανεπιστημίου, που συνόδεψαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Μαυροπούλου Αγγελική και Νοταρόπουλος Γιώργος, συνέθεσαν οι εξής αθλητές:
Αναστάσης Καραΐσκος, Τμήμα Μουσικών σπουδών, 400 μέτρα. Σταυρούλα Γιαννοπούλου, Τμήμα Ιστορίας, σκάκι, Χρήστος Μαρινόπουλος, Τμήμα Ιστορίας, σκάκι, Κρυσταλία Καρκούλη, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, σκάκι, Πάρης Κωνσταντίνου, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, επιτραπέζια αντισφαίριση και Κωνσταντίνα Πραχαλιά, Τμήμα Ξένων Γλωσσών, επιτραπέζια αντισφαίριση, όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.