Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ στον ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
02 Ιουνίου 2017 / 17:58
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο νέος τεχνικός του ΑΟΚΚ Δ. Ελευθερόπουλος δεν ξέρει ακόμα καλά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κυρίως εκείνους που είχαν λίγο έως ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει βέβαια έκθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το έμψυχο δυναμικό, αλλά πάντα ένας άλλος προπονητής έχει το δικό του σκεπτικό. Όμως πέραν των ανανεώσεων που έχουν γίνει από την ΠΑΕ (Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος, Τουράμ) των αποχωρήσεων (Κεϊτά, Ναζίμ, Αντιλέχου, Ονίλο, Ανδρεόπουλος, Ζαραδούκας) υπάρχουν και παίκτες με συμβόλαιο που για διαφορετικούς λόγους, η ομάδα δε θέλει να συνεχίσει μαζί τους. Ένας από αυτούς είναι ο νεαρός Μάριος Τζανουλίνος, που ήρθε από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε παρά λίγα λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο ματς του ΑΟΚΚ. Επίσημα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αφού δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της ΠΑΕ.
Από κει και πέρα όλα δείχνουν ότι και άλλοι παίκτες που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν, θα αποχωρήσουν από την ομάδα και υπάρχει συνεργασία διοίκησης και προπονητή για το ποιοι θα είναι αυτοί. Αυτό θα το κρίνει και ο Δ. Ελευθερόπουλος που ίσως και να «κόψει» και κάποιον ή κάποιους παίκτες με συμβόλαιο. Παράλληλα υπάρχει λίστα παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα και η λογική λέει ότι η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση 5-6 παικτών. Όλα αυτά θα τα δούμε τις επόμενες βδομάδες, αφού η έναρξη του πρωταθλήματος 19/20 Αυγούστου δίνει χρόνο στην ομάδα για να κάνει αλλαγές.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια