Σάββατο 14.02.2026 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Κερκυραϊκός με Κρόνο Αγρινίου, με Αστράκα ο Ιόνιος Κ23

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΠΑΣΚΕΤ/ΕΣΚΑΒΔΕ Α1
13 Φεβρουαρίου 2026 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το ενδιαφέρον είναι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ και το ενδιαφέρον είναι στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και στις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, αφού στην κορυφή έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και η Νικόπολη δεν χάνει την πρωτιά με τίποτε.

Ο Κερκυραϊκός μπορεί να έχει βελτιώσει το ρεκόρ του και να είναι σε καλύτερη θέση, αλλά θέλει οπωσδήποτε νίκη επί του Κρόνου Αγρινίου για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα παραμονής. Ο Ιόνιος πάει στα Γιάννενα να αντιμετωπίσει την Αστράκα που καίγεται για βαθμούς, αν πάει πλήρης μπορεί να πάρει τη νίκη.

Βαθμολογία

Νικόπολη 30, ΣΚ Ιωάννινα*   25, Νέοι Βίκου   24, Αίας Άρτας  23, ΓΕ Αγρινίου 23, Ιόνιος Αναπτυξιακή*     20, Κρόνος Αγρινίου*  20, Αστράκα 19,  Κερκυραϊκός** 18, Παραμυθιά  18, ΠΑΣ Γιάννινα* 17.  *Με αστερίσκο οι ομάδες έχουν 1 ματς λιγότερο, o ΚΓΣ έχει δύο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.