Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελευθερόπουλος και επίσημα στον ΑΟΚΚ

Σούπερ Λιγκ
31 Μαΐου 2017 / 17:00
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως είχαμε αναφέρει, την Τρίτη ήρθε στο νησί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ

και να πέσουν οι υπογραφές, αφού είχε ήδη επιτευχθεί συμφωνία και θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΟΚΚ. Ο Έλληνας τεχνικός γευμάτισε με τους ανθρώπους του συλλόγου και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιό του. Βοηθός του θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης, παλιός διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας και συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό. Ο νέος προπονητής του ΑΟΚΚ, επέστρεψε στην Αθήνα από όπου και θα έχει επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και θα επιστρέψει στις 15 Ιουνίου στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση.
Το πρωί της Τετάρτης με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ενημέρωση για την πρόσληψη του νεαρού τεχνικού στην ομάδα με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο του».
Στη συζήτηση που έγινε μίλησαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ με τον νέο τεχνικό, για τις μεταγραφές, για το σχεδιασμό της ομάδας και την προετοιμασία και περιμένουν τις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε όλα αυτά, κυρίως στο πρώτο κομμάτι, αφού θέλουν να έχει ο Δ. Ελευθερόπουλος το σύνολο σχεδόν των παικτών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που είναι και το πιο σημαντικό και να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή για να «καλύψει» θέσεις. Παράλληλα δε, θα δει ποιους παίκτες δεν κρίνει απαραίτητα να μείνουν στην ομάδα, κυρίως από αυτούς που δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής, είτε να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιγνίδια είτε να μείνουν ελεύθεροι, αφού το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά μεγάλο.
Τέλος να σημειώσουμε ότι και τυπικά έγινε ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο, με τον Τάσο Βένετη, με τον αρχηγό της ομάδας, κάτι που είχαμε γράψει εδώ και τρεις βδομάδες, απλά έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου.  
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια