Τετάρτη 02.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΦΑΜ. Νέος πρόεδρος ο Σπύρος Κουρής

Τοπικά πρωταθλήματα
25 Μαΐου 2017 / 20:10
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αλλαγή προέδρου είχαμε στον ΟΦΑΜ, αφού τη θέση του Παύλου Ανδριώτη πήρε ο Σπύρος Κουρής, στο νέο εννεαμελές Δ.Σ.

Ο Σπύρος Κουρής, παλιά δόξα της ομάδας,  έπαιξε χρόνια με επιτυχία στον ΟΦΑΜ σαν επιθετικός και είναι μέλος των παλαιμάχων του συλλόγου, ενεργός, όπως και άλλα μέλη του Δ.Σ.
Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου με τους πολλούς τίτλους στα τοπικά πρωταθλήματα, πάντα στοχεύει ψηλά και δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει να το κάνει. Πέρσι με νέο Δ.Σ. έκανε μια προσπάθεια να δυναμώσει πολύ η ομάδα και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έφερε στο νησί και κάποιους παίκτες σε θέσεις που είχε ανάγκη, με τον Μιχ. Πάγκαλη στον πάγκο, όμως τα πολλά ισόπαλα αποτελέσματα της άφησαν πίσω  βαθμολογικά και από τα Χριστούγεννα και μετά έπαψε να έχει επαφή με την κορυφή.
Φέτος έχοντας στη διοίκηση πολλούς παλιούς ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά τι θα πει φανέλα του ΟΦΑΜ, μετά τις εκλογικές διαδικασίες, σχημάτισε το νέο σχήμα, με τον περσινό πρόεδρο να είναι φέτος ταμίας, κάτι που απλά δείχνει αυτό που όλοι ξέρουν ότι στην ομάδα γίνεται ομαδική δουλειά και οι τίτλοι δεν παίζουν ρόλο. Το νέο διοικητικό σχήμα έχει ως εξής:
Πρόεδρος:  Κουρής Σπύρος, Αντιπρόεδρος: Βαραγγούλης Σπύρος, Ταμίας: Ανδριώτης Παύλος, Γεν. Γραμματέας: Κατσαρός Γεώργιος, Γεν. Αρχηγός: Πανουσόπουλος Γεράσιμος, Μέλος: Καποδίστριας Νικόλαος, Μέλος:  Μωραΐτης Κωνσταντίνος, Μέλος:  Θωμάς Βασίλειος, Μέλος:  Ανδριώτης Σωτήριος.
Η ομάδα που διαθέτει χρόνια τώρα ακαδημία και μέσα από αυτήν ξεκίνησαν πολλά παιδιά που διακρίθηκαν στη συνέχεια (μην ξεχνάμε τον τερματοφύλακα της Εθνικής μας ομάδας Ορέστη Καρνέζη που ξεκίνησε από τον ΟΦΑΜ), θα συνεχίζει με τον Σπύρο Βρυώνη να είναι υπεύθυνος του τμήματος.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια