Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υπόσχεση Π.Ι.Ν. για αλλαγή χλοοτάπητα στη Λευκίμμη

ΑΕ Λευκίμμης
24 Μαΐου 2017 / 17:36
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αυτό που «έπαθε» ο Αστέρας Πετριτή με τη μη αδειοδότηση του γηπέδου του και η αναγκαστική του «μετακόμιση» στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι,

σίγουρα του στοίχησε πάρα πολλά, ίσως και την κατηγορία. Το ξέρουν καλά στη Λευκίμμη και οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν έχουν κανένα λόγο να «πάθουν» το ίδιο γι αυτό και φρόντισαν άμεσα να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε όχι μόνο να αδειοδοτηθεί το γήπεδο για τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής, αλλά και να ζητήσουν να αλλαχθεί επιτέλους ο επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος, που σε πολλά σημεία, το περασμένο καλοκαίρι με «κόλλες» οι άνθρωποι της ΑΕΛ τον «μάζεψαν» για να μπορεί να αγωνιστεί η ομάδα.
Τότε είχαν πάρει διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια ότι τουλάχιστον θα βγει ένα κονδύλι έτσι ώστε να φτιαχτεί μια φυσούνα  στο πλάι της εξέδρας,  που είναι απαραίτητη για την αδειοδότηση και δεν κατασκευάστηκε.    
Έτσι αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Α.Ε. Λευκίμμης έγινε δεκτή από τον Περιφερειάρχη Ιονίων, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αλ. Ασπιώτης.  Σκοπός της συνάντησης ήταν να γίνουν γνωστά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης και να ζητηθεί τόσο από την ΠΙΝ, όσο και από τον Δήμο Κέρκυρας να βοηθήσουν να επιλυθούν.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κατανόησης από την μεριά της Περιφέρειας για όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά , όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του Σταδίου. Υπήρξε ρητή δέσμευση για άμεση αλλαγή του κατεστραμμένου συνθετικού χλοοτάπητα , ούτως ώστε η ομάδα του χρόνου που θα εκπροσωπήσει το νησί στις Εθνικές κατηγορίες να μπορέσει να αγωνιστεί στο γήπεδο. Παράλληλα έγινε μια πλήρη ενημέρωση για τα υπόλοιπα έργα που χρειάζονται οι παρακμάζουσες εγκαταστάσεις του Σταδίου Λευκίμμης.
Ο Περιφερειάρχης υποσχέθηκε ότι εντός των ημερών θα επισκεφθεί και ο ίδιος την Λευκίμμη για να έχει μια προσωπική άποψη του χώρου. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια