Συνεχίζουν και επίσημα ως το 2018 Κόντος, Σιόντης και Κουτζαβασίλης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε αναφέρει ότι οι δυο πολυτιμότεροι παίκτες του ΑΟΚΚ τη σεζόν που τελείωσε ήταν οι Σιόντης και Κουτζαβασίλης και ότι συμφώνησαν να συνεχίσουν με την ομάδα του ΑΟΚΚ,
Έχουμε λοιπόν επίσημα, την επέκταση των συμβολαίων των Κουτζαβασίλη, Σιόντη και Κόντου, τους οποίους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Την Δευτέρα το απόγευμα ο Σιόντης, αλλά και την Τρίτης οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές είχαν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια και απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση, που ήρθε, με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία και προχωράει στην ανανέωση των συμβολαίων για άλλον ένα χρόνο με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Κόντο, Στέφανο Σιόντη και Φώτη Κουτζαβασίλη. Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».
Μετά τις επίσημες αυτές ανανεώσεις, γιατί μιλάμε για ποδοσφαιριστές που τελείωναν τα συμβόλαιά τους και είχαν δικαίωμα να επιλέξουν άλλη ομάδα, ουσιαστικά η ομάδα δεν «έχασε» κανένα ποδοσφαιριστή, όλοι όσοι τους προτάθηκε να συνεχίσουν ήταν θετικοί και αυτό δείχνει ότι κάτι γίνεται πολύ σωστά στην ομάδα. Αναλυτικά, ως σήμερα ανανέωσαν όλοι οι «βασικοί» που τελείωνε το συμβόλαιό τους 30/6/2017, Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος, Τουράμ και αυτό είναι θετικό, γιατί η ομάδα θα έχει ταυτότητα και με αξιόλογες προσθήκες θα μπορέσει να είναι πολύ δυνατή και την επόμενη σεζόν.
Σπύρος Πίκουλας
Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Συνεργάστηκε στο ξεκίνημα με την «Αθλητική Πορεία της Κέρκυρας», ενώ από τις αρχές του ΄92 και για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα». Από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ» και από το 2000 και για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ». Από το 2015 εργάζεται στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», ενώ συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Channel (στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του) και Start TV, συνολικά 15 χρόνια.