Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει ο Σάββας Σιδερόπουλος στην Ολυμπιάδα

ΕΠΣΚ
18 Μαΐου 2017 / 19:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρυσι στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο Σάββας Σιδερόπουλος ξεκίνησε στον Αστέρα Πετριτή,

αλλά κάποιες «παρεμβάσεις» που προσπαθούσε κάποιος να κάνει στο έργο του, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από την ομάδα.
Όμως σε ελάχιστο χρόνο ήρθε πρόταση από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, μια ομάδα στην οποία και παλιότερα είχε διατελέσει προπονητής και μάλιστα σε επίπεδο Δ΄ Εθνικής. Ο Σ. Σιδερόπουλος δέχτηκε την πρόταση και έκανε μια λαμπρή πορεία με την ομάδα, η οποία είχε ξεκινήσει με τεχνικό τον Γιάννη Χονδρογιάννη. Η 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, η συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου, αλλά και γενικότερα η εξαιρετική εικόνα της ομάδας, δεν άφησαν αδιάφορο το Δ.Σ. που φρόντισε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, να κάνει εκλογές και αμέσως να του ζητήσει από να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν δίστασε να πει το ναι, αφού ξέρει πολύ καλά την ομάδα, τους ανθρώπους, τους ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά με στόχο κάτι ακόμα καλύτερο.
Η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Σ. Σιδερόπουλο του Δ.Σ.:
«Ο ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Σάββα Σιδερόπουλο.Το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια της Ολυμπιάδας του εύχονται καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες».