Παρασκευή 25.07.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Δίνουμε αίμα ! Δίνουμε ζωή!»

ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
24 Ιουλίου 2025 / 10:31

Από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών και το ΓΝ Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ). Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η προγραμματισμένη για σήμερα 23 Ιουλίου 2025 Δράση του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας «Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!» σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους και τη συμβολή τους στην αποτελεσματικότητα της Δράσης το Διευθυντή του Τμήματος Αιμοδοσίας Γ.Ν.Κ.  κ. Ανδριώτη Βασίλη, την Νοσηλεύτρια κ. Ρούλα Σκολαρίκη, το σύνολο των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου και βεβαίως τους συμπολίτες μας που έσπευσαν να προσφέρουν με τις αιμοδοτήσεις τους.

Το σύνολο των αιμοδοτήσεων θα προσφερθεί σε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων των Σχολείων της Κέρκυρας, ανεξαρτήτως της έδρας του νοσηλευτικού ιδρύματος που υποστηρίζονται. Οι καλύψεις γίνονται κατόπιν επικοινωνίας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6948778942 και μέχρι εξαντλήσεως όλων των μονάδων αίματος.

Η δράση μας θα επαναληφθεί! Στόχος μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε στο μέγιστο τις ανάγκες των μαθητών/μαθητριών μας.

 

Ο Πρόεδρος                                                            

Κορωνάκης Αριστόβουλος                                          

 

Η Γραμματέας

Τζούμα Αλεξάνδρα

ΦΩΤΟ@ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ