Συλλήψεις ανηλίκων - έκλεψαν δυο παιδικά καρότσια από είσοδο πολυκατοικίας

Συνολικής αξίας 360 ευρώ

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΕΠΑΔ Ι.Ν.). Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου, δύο ανήλικοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, οι ανήλικοι, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει, από είσοδο πολυκατοικίας στην πόλη της Κέρκυρας, δύο παιδικά καρότσια, συνολικής αξίας -360- ευρώ.
Προανάκριση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, ενώ, για την υπόθεση κατηγορούμενοι είναι και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέλησης της εποπτείας τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ΦΩΤΟ@dytikesmaties.gr
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.