Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

66η παραλαβή προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
18 Οκτωβρίου 2024 / 10:48
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η δράση θα περιλαμβάνει: Αρωματικά Φυτά, Αιθέρια έλαια, μέλι από την παραγωγό Βησσαρία Βαϊοπούλου από το Μελισσοχώρι Καρδίτσας, Ειδικότερα:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 66η δράση παραλαβής παραγγελιών χωρίς μεσάζοντες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/10, όπως ανακοίνωσε η Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων του Εναλλακτικού Εργαστηρίου Κέρκυρας κατόπιν συνεννόησης  των ενδιαφερομένων απ' ευθείας με τον παραγωγό  με τη συμπλήρωση της διεύθυνσης και τηλεφώνου επικοινωνίας στα πεδία που θα βρουν στη φόρμα.

Η δράση θα περιλαμβάνει: Αρωματικά Φυτά, Αιθέρια έλαια, μέλι από την παραγωγό Βησσαρία Βαϊοπούλου από το Μελισσοχώρι Καρδίτσας, Ειδικότερα:

Τσάι του βουνού, Δενδρολιβανο, Ρίγανη, Λουίζα, Δυόσμος, Μέντα, Μελισσόχορτο, Λεβάντα, Θυμάρι, Χαμομήλι, Φασκόμηλο, Βασιλικός, Αιθέρια έλαια λεβάντας, ρίγανης, θυμάρι, δενδρολίβανου, μέντας, λουίζας, αρωματικά αυτοκινήτου, μέλι

Περισσότερες λεπτομέρειες για προέλευση και τιμές των προϊόντων θα βρείτε μέσα στη Φόρμα Παραγγελίας, εδώ:

Παραγγελίες για Αρωματικά Φυτά ΒΙΟ Πατήστε ΕΔΩ

Η Φόρμα Παραγγελίας είναι αναρτημένη  στην ιστοσελίδα του Εναλλακτικού Πολιτιστικού, Εργαστηρίου Κέρκυρας 

  http://enallaktikopolitistikoergastiri.org/

και στο facebook στην επιλογή Ομάδα Παράκαμψης Μεσαζόντων και θα παραμείνουν διαθέσιμες για παραγγελίες  μέχρι το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.