Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία με θέμα «Ηπατίτιδα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση»

ΟΜΙΛΙΑ
30 Σεπτεμβρίου 2024 / 12:00

Στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων της Equal Society

ΚΕΡΚΥΡΑ (EQUAL SOCIETY). Την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024, στις 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης με θέμα την ηπατίτιδα, στον χώρο του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων της Equal Society, Σολωμού 11 στη Σπηλιά (πρώην ΚΕΠ). Εισηγήτρια θα είναι η Επισκέπτρια Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, κ. Λίγερη Αυγούστη.

Η κ. Αυγούστη θα μιλήσει με θέμα: «Ηπατίτιδα. Πρόληψη και Αντιμετώπιση», καλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα αίτια, τους τρόπους πρόληψης και τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας της ηπατίτιδας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η σωστή ενημέρωση των ωφελούμενων του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων και του Κοινωνικού Φαρμακείου, που λειτουργεί η Equal Society στο νησί, για την πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της ασθένειας.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των προληπτικών παρεμβάσεων της δομής, με στόχο την προαγωγή της υγείας και την ενίσχυση της ενημέρωσης για κρίσιμα ζητήματα υγείας.

Όποιος/α ενδιαφέρεται μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να παρακολουθήσει την ομιλία στο 2661081855 ή στο [email protected]