Κυριακή 22.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσφορά υποτροφίας του Ροταριανού Ομίλου "Κέρκυρα- Καποδίστριας" σε προπτυχιακούς φοιτητές/τριες

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΚΕΡΚΥΡΑ- ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
22 Σεπτεμβρίου 2024 / 20:53

Το ύψος της υποτροφίας ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στο ποσόν των 2.400 € και θα χορηγείται σε 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 300 €.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας» για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 προτίθεται να χορηγήσει - στη μνήμη της αειμνήστου Γιολάντας Καραγιάννη – μία υποτροφία σε φοιτητή - φοιτήτρια του οποίου η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στο Ν. Κερκύρας και που σπουδάζει σε προπτυχιακό επίπεδο σε αναγνωρισμένο από την Ελληνική πολιτεία Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της ημεδαπής ή/και της αλλοδαπής.

Η υποτροφία χορηγείται για σπουδές πλήρους παρακολούθησης και έχει ετήσια διάρκεια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κανονισμό υποτροφιών του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα – Καποδίστριας».

Το ύψος της υποτροφίας ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στο ποσόν των 2.400 € και θα χορηγείται σε 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 300 €.

Γενικές προϋποθέσεις – όροι χορήγησης των υποτροφιών ορίζονται οι παρακάτω:

  • Ο τόπος μόνιμης κατοικίας της οικογένειας του/της υποψηφίου να είναι ο Νομός Κερκύρας
  • Η περιορισμένη οικονομική δυνατότητα των υποψηφίων και των οικογενειών τους
  • Ο βαθμός εισαγωγής ή η επίδοση κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος
  • Η ηλικία των υποψηφίων να μην υπερβαίνει το 25Ο έτος.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πραγματοποιείται με την αποστολή ενός απλού μηνύματος  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της ενδιαφερόμενου/ης προς την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Κατόπιν την εκδηλώσεως ενδιαφέροντος από τον/την ενδιαφερόμενο/η, θα αποστέλλεται μέσω απλού mail το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα και η απαραίτητη αίτηση. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν επαρκώς και να συνοδεύονται από όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 12η νυκτερινή της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024, μετά την οποία καμία άλλη αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ΦΩΤΟ@ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΚΕΡΚΥΡΑ- ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/ ΑΡΧΕΙΟΥ