Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο από την διευθύντρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος προς τον Όμιλο Roka

ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
12 Σεπτεμβρίου 2024 / 15:42
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η συμπαράστασή του Ομίλου Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Rokas Hotels και η οικογένεια Ρόκα απέδειξε για ακόμα μία φορά πως παραμένει πιστή στις αξίες της και στην κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το νησί

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε η διευθύντρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κέρκυρας, Ευθυμία - Λαμπρινή Σταύρου, προς τον Ομιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Roka.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Rokas Hotels και την Οικογένεια Ρόκα, ιδιοκτήτες των Ξενοδοχείων Cook's Club Corfu, Mareblue Beach Resort καθώς και του πολυχώρου εκδηλώσεων Rox Events Hall για την προσφορά ειδών ατομικής υγιεινής, καρεκλών, καφέ και ζάχαρης στο Κατάστημά μας, τα οποία θα διατεθούν σε κρατούμενους οι οποίοι είναι άποροι χωρίς συγγενείς, χωρίς φίλους, με πολλά προβλήματα και καμία οικονομική βοήθεια και στήριξη.

Στο Κατάστημά μας φιλοξενούνται περίπου 220 κρατούμενοι που η ζωή τους έφερε έτσι, ώστε να βρίσκονται στην κατάσταση αυτή χωρίς χρήματα και βοήθεια από πουθενά.

Η συμπαράστασή του Ομίλου Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Rokas Hotels και η οικογένεια Ρόκα απέδειξε για ακόμα μία φορά πως παραμένει πιστή στις αξίες της και στην κοινωνική ευαισθησία που την διακρίνει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το νησί της Κέρκυρας δίνοντας μία ανακούφιση στην υπηρεσία μας και κατ' επέκταση στους κρατούμενους αυτούς αφού αρκετοί δεν έχουν απολύτως καμία ηθική και υλική συμπαράσταση από οικεία τους πρόσωπα και αντιμετωπίζουν πρόσθετα προβλήματα.

Η πολύτιμη βοήθεια από ευαισθητοποιημένους ιδιώτες όπως εσείς είναι σημαντική προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής."

Με εκτίμηση

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Σ.Κ. Κέρκυρας

Ευθυμία - Λαμπρινή Σταύρου

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.