Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποια είναι η Αγγειοχειρουργός MD, MSc, MMA, Αικατερίνη Πούλου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΟΥ
05 Σεπτεμβρίου 2024 / 17:33

Συνεργάζεται με την Ευρωκλινική Αθηνών και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο στην Αθήνα.

Ασκεί την αγγειοχειρουργική στην Αθήνα, όπου είναι συνιδρύτρια του εξειδικευμένου πολυιατρείου «Καρδιά και Αγγεία» και από το καλοκαίρι του 2024 και στο προσωπικό της ιατρείο στην πόλη της Κέρκυρας.

Συνεργάζεται με την Ευρωκλινική Αθηνών και το Ευγενίδειο  Θεραπευτήριο στην Αθήνα. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σπούδασε στην Ιατρική Αθηνών (ΕΚΠΑ) και ειδικεύτηκε στην κλινική Γενικής Χειρουργικής του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας και  στην  Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Έχει επίσης εκπαιδευθεί στην Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου του Γιοχάνεσμπουργκ, της Νοτίου Αφρικής (SA) -  Charlotte Maxeke Johannesburg Academic Hospital και στα ιδρύματα Tucson Medical Center και Pima Vascular, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών (USA).

Επιπλέον, είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων, ο  ένας στις Ενδαγγειακές τεχνικές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Università di Milano Bicocca, Italy και ο δεύτερος στην Διαχείριση κρίσεων στον τομέα της Υγείας από το University of Bolton, U.K.  Έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Ένωση Αγγειολογίας- International Union of Angiology  (IUA).

Είναι πιστοποιημένη στους αγγειακούς υπερήχους από το Υπουργείο Υγείας και στη Φλεβολογία από το Ευρωπαϊκό κολλέγιο της Φλεβολογίας. Επίσης κατέχει τις πιστοποιήσεις ATLS και DSTC για αντιμετώπιση επειγόντων και τραύματος. Έχει συμμετάσχει και συνεχίζει να συμμετέχει σε σεμινάρια και σειρές μαθημάτων (courses), καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων, σε επιστημονικές ανακοινώσεις και διαλέξεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΕΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

-              Φλεβικές παθήσεις, κιρσοί, ευρυαγγείες

-              Σκληροθεραπεία (ενέσιμη θεραπεία ευρυαγγειών), Laser

-              Φλεβική Θρόμβωση, Αγγειοδυσπλασίες, Οιδήματα κάτω άκρων

-              Λεμφοίδημα, Αρτηριακές παθήσεις, Καρωτιδική νόσος

-              Περιφερική αγγειοπάθεια, Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

-              Ενδαγγειακή αποκατάσταση

Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού:  6944237080 - 2661301083

ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΤΟΚΗ 10, ΣΑΡΟΚΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ