Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Κερκυραϊκού ΓΣ για τον Περικλή Μπαλανίκα

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ
01 Σεπτεμβρίου 2024 / 11:25

Για όσους τον γνωρίζαμε, η εκδημία του συνιστά απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, και ως τέτοιος παραμένει στις σκέψεις και στις καρδιές μας.

Ο   ΠΕΡΙΚΛΗΣ έφυγε νωρίς…                            .

Με βαθύ και περίσσιο αίσθημα θλίψης ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος αποχαιρετά τον Άνθρωπο με Α κεφαλαίο, Περικλή Μπαλανίκα .

Εξαίρετο επιστήμονα-ιατρό, υπέροχο οικογενειάρχη – πατέρα – σύζυγο - γιό-αδελφό, εκλεκτό φίλο, άοκνο συμπαραστάτη του Συλλόγου, κοινωνικά ενεργό  πολίτη.                                                                                                .

Μαχητή, καλόψυχο, χαμογελαστό, αισιόδοξο, δοτικό, ευγενικό, με  χιούμορ, ευσυνείδητο, σεμνό, ταπεινό, με αυξημένο αίσθημα του καθήκοντος, πνευματικά και  ψυχικά διαυγή, σπάνιο και αγαπημένο Περικλή.

Η απώλειά του μετά από αξιοπρεπή μάχη με τον καρκίνο καθιστά φτωχότερη την ιατρική, πολιτιστική και αθλητική κοινότητα και ολόκληρη την κοινωνία του νησιού  μας.                                            .

Για όσους τον γνωρίζαμε, η εκδημία του συνιστά απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου, και ως τέτοιος παραμένει στις σκέψεις και στις καρδιές μας.

Σύσσωμος ο Σύλλογος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και ολόψυχη συμμετοχή στο πένθος τους.

Αλησμόνητος…..      

 

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        

 Μάστορας  Γρηγόριος