Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: "Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξη στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων"

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
22 Αυγούστου 2024 / 12:30
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή στις παιδικές κατασκηνώσεις στο Βίδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λειτούργησαν φέτος, μετά από επτά χρόνια, οι παιδικές κατασκηνώσεις στο νησί Βίδο. Με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα των Δημοτικών Κατασκηνώσεων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Νεράντζης ανακοίνωσε:

«Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Δημοτικών Κατασκηνώσεων στο Βίδο, ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των συμμετεχόντων για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους στο Πρόγραμμα του Δήμου μας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ασφάλεια των παιδιών, το αίσθημα σιγουριάς των γονέων που μας εμπιστεύονται την φύλαξη και την διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών τους καθώς και η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μέσω της καθημερινής συναναστροφής παιδιών διαφορετικού ηλικιακού εύρους, διασφαλίζεται η ομαλότερη κοινωνική τους ένταξη.

Τα παιδιά απολαμβάνουν δημιουργικές και αθλητικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν την ανάδειξη της δημιουργικότητας, της έκφρασης, της συνεργασίας, του ομαδικού πνεύματος και του σεβασμού προς τους συνανθρώπους τους.

Το χαμόγελο των παιδιών είναι η δύναμη μας για να βάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά!»

Υπενθυμίζεται ότι οι κατασκηνώσεις φιλοξενούν παιδιά από 6 έως 12 ετών και λειτουργούν σε τέσσερις εβδομαδιαίες περιόδους, οι οποίες ξεκίνησαν στις 31/07 και θα ολοκληρωθούν στις 09/09.

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.