Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΑΒ
21 Αυγούστου 2024 / 17:41

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ διαμαρτύρονται διότι δεν προσκλήθηκαν στην σύσκεψη για τη διέλευση των αυτοκινήτων έκτακτης ανάγκης στην πόλη!

ΚΕΡΚΥΡΑ. (Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ). Από τα ΜΜΕ ενημερωθήκαμε για σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου κεντρικής Κερκύρας για την προσπελασιμότητα των οχημάτων έκτακτης ανάγκης στην πόλη της Κερκυρας.

Με έκπληξη μας, δεν προσκληθήκαμε να συμμετέχουμε στην σύσκεψη πράξη αδιανόητη παρότι έχουμε διαμαρτυρηθεί και εμείς μέσω του σωματείου μας πολλάκις για την παρεμπόδιση των οχημάτων του ΕΚΑΒ στην πόλη της Κέρκυρας με αποτέλεσμα να δυσχεραίνετε το έργο μας και οι ζωές των συμπολιτών να κινδυνεύουν από την απερισκεψία κάποιων.

Και διερωτόμαστε το ΕΚΑΒ δεν συγκαταλέγεται στα οχήματα έκτακτης ανάγκης; Λαμβάνουμε της απαιτούμενης προσοχής που θα έπρεπε;

Παρακαλούμε πολύ τους υπευθύνους του Δήμου να μας εξηγήσουν τον λόγο για τον οποίο θεωρήθηκε περιττή η παρουσία μας και να δίνουν την απαιτουμένη προσοχή στην υπηρεσία μας καθότι το ΕΚΑΒ είναι ο μοναδικός φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας με αποδεδειγμένες σωτήριες παρεμβάσεις για τις ζωές των συμπολιτών μας.