Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Έλσα Δολιανίτη νέα πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου “Κέρκυρα - Καποδίστριας”

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΚΕΡΚΥΡΑ- ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
21 Ιουλίου 2024 / 11:58

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε όπως πάντα ο προ - Πρόεδρος του Ομίλου, Λάκης Τζιλιάνος και οι συνεργάτες του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Προϊσταμένη της ΕΡΤ Κέρκυρας, Έλσα Δολιανίτη, ανέλαβε για δεύτερη φορά την προεδρία του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα – Καποδίστριας» κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Φαληράκι, παρουσία μελών του Ομίλου αλλά και εκπροσώπων της κερκυραϊκής κοινωνίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους:

  • Ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, πατέρας Γρηγόριος  Γισδάκης.
  • Ο Πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κύριος Σπύρος Σπύρου.
  • Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας, κυρία Μαντώ Εγγλεζοπούλου.
  • Ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», κύριος Ιωάννης Τριβυζάς.
  • Ο Αρχιμουσικός της φιλαρμονικής «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», κύριος  Σωκράτης Άνθης.
  • Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, κύριος Άγγελος Σπύρου

και αρκετοί άλλοι. 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος  Στέφανος Γκίκας, ο οποίος δεν παρευρέθηκε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, απέστειλε γραπτή ευχητήρια επιστολή η οποία και διαβάστηκε.

Παρών επίσης στην εκδήλωση ήταν και ο προ-Διοικητής, Δημήτριος Πιτσινίγκος.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια μικρή συναυλία από το κουιντέτο χάλκινων πνευστών της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Διονύση Μαρτίνη.  

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ομίλου, Γιάννης Κοντός, αναφέρθηκε στις δράσεις και τα πεπραγμένα του ομίλου κατά τη διάρκεια της ροταριανής χρονιάς  2023-2024.

Ακολούθως, απονεμήθηκε το βραβείο “Paul Harris Fellow” στον προ-Πρόεδρο Γιάννη Κοντό για την προσφορά του στον Όμιλο και ακολούθησε στην συνέχεια και η βράβευση του μέλους του Ομίλου, Κώστια Κόλλα, ως το πιο τακτικό μέλος του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα-Καποδίστριας» για την προηγούμενη ροταριανή χρονιά.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την τελετή παράδοσης της ηγεσίας του Ομίλου στη νέα Πρόεδρο για την ροταριανή χρονιά 2024-2025, Έλσα Δολιανίτη και στο νέο Δ.Σ. που αποτελείται από τους κ.κ.:

Γιάννης Κοντός = προ-Πρόεδρος

Κώστας Καρβούνης = Αντιπρόεδρος

Βίκτωρας Δημουλής = Γραμματέας

Γιάννης Γαβαλάς = Ταμίας

Κώστια Κόλλα = Κοσμήτορας

Μίκα Γιούργα  = Μέλος

Αλέκα Αργαλιά = Εψηφισμένη Πρόεδρος 2025 – 2026

Η Πρόεδρος Έλσα Δολιανίτη ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο, Γιάννη Κοντό, για τη σημαντική του προσφορά στον Όμιλο και υποσχέθηκε να συνεχίσει κι εκείνη την προσφορά της με τον ίδιο ζήλο ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που θέλει να επιτύχει κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε όπως πάντα ο προ - Πρόεδρος του Ομίλου, Λάκης Τζιλιάνος και οι συνεργάτες του.

ΦΩΤΟ@ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ- ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ