Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαίνια του νέου παραρτήματος της Μαγνητικής Τομογραφίας Κέρκυρας (photos)

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18 Ιουλίου 2024 / 17:18
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στην Ιωάννου Θεοτόκη 100 - Με την προσθήκη του νέου Μαγνητικού Τομογράφου ο χρόνος αναμονής για ραντεβού μαγνητικής έχει ήδη μηδενιστεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα εγκαίνια του νέου παραρτήματος της Μαγνητικής Τομογραφίας Κέρκυρας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην Ι. Θεοτόκη σ΄έναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

ΦΩΤΟ: Από αριστερά ο Αντώνης Πάσχος, ο Δημήτρης Καλούδης, ο Αγγελος Σπύρου και ο Κώστας Κοντοστάνος

Το  νέο παράρτημα, είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Διαθέτει προηγμένο Μαγνητικό Τομογράφο και Υπερηχοτομογράφο, προσφέροντας ακριβείς και αξιόπιστες διαγνωστικές εξετάσεις. Το νέο διαγνωστικό κέντρο διαθέτει τα εξής μηχανήματα:

Μαγνητικός Τομογράφος (MRI) Siemens Altea 1,5T Open Bore 70cm, altea-mri-scanner.

Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στην Κέρκυρα την τεχνολογία Deep Resolve, η οποία αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην Μαγνητική Τομογραφία.  Ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος Altea, με την υπογραφή του οίκου Siemens, είναι εφοδιασμένος με εξελιγμένους αλγορίθμους Τεχνητής Νοημοσύνης οι οποίοι συμβάλλουν σε ταυτόχρονη:

  • Υψηλή Ευκρίνεια Εικόνας
  • Ο Siemens Altea παρέχει εικόνες υψηλής ανάλυσης, εξασφαλίζοντας ακριβείς και λεπτομερείς διαγνώσεις.
  • Ταχύτητα και Αποτελεσματικότητα
  • Νέα Απεικονιστικά Πρωτόκολλα
  • Άνεση Ασθενών
  • Ευρεία Γκάμα Εφαρμογών

Ακόμα, ο νέος Siemens Altea είναι εφοδιασμένος με την επαναστατική τεχνολογία BioMatrix, η οποία χρησιμοποιεί «έξυπνα» πηνία τα οποία επιτρέπουν την υψηλή απόδοση του συστήματος ακόμα και στις πιο απαιτητικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στην βιομεταβλητότητα του κάθε εξεταζόμενου, προσφέροντας την δυνατότητα της προσωποκεντρικής και εξατομικευμένης φροντίδας.

Υπερηχοτομογράφος GE Healthcare Logiq S8

Ο υπερηχοτομογράφος GE Healthcare Logiq S8 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα διαγνωστικών εξετάσεων με τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή Ανάλυση Εικόνας
  • Προηγμένη Τεχνολογία
  • Ευελιξία Χρήσης
  • Φιλικό προς τον Χρήστη

Με εργονομικό σχεδιασμό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, προσφέρει άνεση τόσο στους ασθενείς όσο και στους χειριστές.

Η δέσμευσή μας

Η υγεία και η ικανοποίηση των εξεταζόμενων είναι η πρώτη προτεραιότητα. Με την προσθήκη του νέου παραρτήματος, φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να παρέχουμε ακριβείς διαγνώσεις και αποτελεσματικές λύσεις για την υγεία σας, καθώς και να μηδενίσουμε τους χρόνους αναμονής των εξετάσεων.

Το Ιδιωτικό Ιατρικό Διαγνωστικό Εργαστήριο «ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» προσφέρει τις υπηρεσίες του από το Νοέμβριο του 2013 επί της οδού Μαντζάρου 3 (κτήριο ΟΤΕ) στην Κέρκυρα. Διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, καθώς και καταρτισμένο επιστημονικό ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους Χρήστο Παπανικολάου, Δάφνη Παπανικολάου, Παύλο Παπανικολάου, Χρήστο Γιάγκα και Αντώνη Πάσχο. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Παπανικολάου και Αντιπρόεδρος ο Αντώνης Πάσχος.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπανικολάου τόνισε τα εξής:

«Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν μεγάλη μας τιμή να μοιραστούμε μαζί σας αυτή τη σημαντική στιγμή και την καινοτομία που φέρνει το νέο μας παράρτημα Μαγνητική Τομογραφία Κέρκυρας στην Ιωάννου Θεοτόκη 100, Κέρκυρα.

Στο νέο μας χώρο, είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τον τελευταίας τεχνολογίας Μαγνητικό Τομογράφο Siemens Altea Open Bore Design. Η νέα αυτή προσθήκη μας επιτρέπει να παρέχουμε ακόμα πιο ακριβείς και αξιόπιστες διαγνώσεις, πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασθενών μας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το νέο μας παράρτημα και να γνωρίσετε από κοντά τις αναβαθμισμένες μας υπηρεσίες. Μην διστάσετε να κλείσετε το ραντεβού σας και να επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουμε.

Διεύθυνση: Ιωάννου Θεοτόκη 100, Κέρκυρα - Τηλέφωνο: 2661026700

www.magnitikikerkyras.gr

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.