Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μην ξεχάσετε να κτυπήσετε τις καμπάνες, κ. Γκίκα!

ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ
17 Ιουλίου 2024 / 19:06

Ειρωνική ανακοίνωση της Ομάδας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την εξαγγελία Γκίκα περί στρατιωτικού γιατρού στο νοσοκομείο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστούμε το υπουργείο εθνικής αμύνης για την τεράστια συμβολή του με έναν στρατιωτικό παθολόγο για την τουριστική μόνο περίοδο στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Είναι προφανές άλλωστε για τον κ. Γκίκα ότι με έναν παθολόγο στρατιωτικό ιατρό, λύνονται όλα τα προβλήματα της Παθολογικής κλινικής.

Όμως ως εκ τούτου και ευκαιρίας δοθείσης, παρακαλούμε το υπουργείο τουρισμού να επεκτείνει την τουριστική περίοδο λιγάκι παραπάνω, μήπως και βγει έστω κι έτσι και το πρόγραμμα εφημεριών και το Χειμώνα!!  Για τον ίδιο λόγο καλούμε τον περιφερειάρχη κ. Τρεπεκλή, να ξεκινήσει άμεσα τις ενέργειες ώστε η Περιφέρεια να φτιάξει και μια πίστα του σκι, ώστε να αναπτυχθεί και ο χειμερινός τουρισμός να κρατηθεί όρθιο το νοσοκομείο, με τον επιπλέον 1 παθολόγο και το χειμώνα ή μήπως ελεήσουν να στείλουν και κανένα ακόμη να καλύψει κάποια από τις επτά κενές οργανικές θέσεις...

Βέβαια το ότι το νοσοκομείο μας πέφτει στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών με στρατιωτικούς, όπως τα Διαπόντια, αντί να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα για την κανονική του στελέχωση με μόνιμους ιατρούς, είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο κυβερνητικός βουλευτής και πρόσφατα υφυπουργός.

Και γιατί να το αντιληφθεί άλλωστε, εφ’ όσων ο προιστάμενος του, Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης -γνωστός γαλαντόμος σε μισθούς και εφημερίες των γιατρών ΕΣΥ -, σε χθεσινή συνέντευξη στον Σκάϊ ομολογεί με απειλές προς τους ιδιώτες ιατρούς και επιχειρήματα ταυτόσημα προς τον Άδωνι πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσει άσπρες ποδιές και μεταξωτές κορδέλες όχι μόνο για τους νησιώτες, αλλά και τους στεριανούς.

Κως, Σπάρτη, Δράμα και Ξάνθη είναι κατά το κυβερνητικό δίδυμο τα προβληματικά Νοσοκομεία. Τα υπόλοιπα 128 μάλλον αποτελούν πιστά αντίγραφα ελβετικών ρολογιών.

Με αυτές τις αντιλήψεις και μετά και από αυτή την εξέλιξη της τεράστιας ενίσχυσης του νοσηλευτικού ιδρύματος της Κέρκυρας, είναι προφανές και στους πιο άσχετους με την υγεία, ότι με την κυβέρνηση αυτή πιο εύκολα θα φτιαχτεί πίστα του σκι στην Κέρκυρα πάρα θα φτιάξει το νοσοκομείο της με αυτές τις πρακτικές!!!

Τις καμπάνες αλάρμα μη ξεχάσετε πάλι να χτυπήσετε κ. Γκίκα…