Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

6α Γενέθλια της Γωνιάς Ανακύκλωσης Λιαπάδων (photos)

ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ
13 Ιουλίου 2024 / 18:22

"Οι εθελοντές της Γωνιάς Ανακύκλωσης Λιαπάδων κατάφεραν να κινητοποιήσουν και να εμπνεύσουν και άλλους δημότες να γίνουν εθελοντές, να γίνουν πρωταγωνιστές στην προστασία του περιβάλλοντος"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 10/07, η Γωνιά Ανακύκλωσης Λιαπάδων, μία από τις πρώτες που δημιουργήθηκαν στην Κέρκυρα το 2018 γιόρτασε τα 6α γενέθλιά της.

Όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλα Κόκκαλη, η οποία έδωσε το παρόν στην εκδήλωση, σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: "λειτουργώντας αποκλειστικά με τη συνδρομή εθελοντών, απέδειξε ότι η συλλογική δράση και η αγάπη για το περιβάλλον μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Κάθε ένας από αυτούς τους εθελοντές αποτελεί έναν αληθινό φύλακα της φύσης, εμπνέοντας όχι μόνο τη δική τους κοινότητα, αλλά και άλλες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Οι εθελοντές της Γωνιάς Ανακύκλωσης Λιαπάδων κατάφεραν να κινητοποιήσουν και να εμπνεύσουν και άλλους δημότες να γίνουν εθελοντές, να γίνουν πρωταγωνιστές στην προστασία του περιβάλλοντος."

Ενώ συνέχισε αναφέροντας: 

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε αυτούς τους αφανείς ήρωες, που με το έργο τους μας δείχνουν τον δρόμο για έναν καθαρότερο και πιο βιώσιμο κόσμο. Η αφοσίωσή τους και η αδιάκοπη προσπάθειά τους μας υπενθυμίζουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα

Οι 200 γωνιές ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, προωθούν και αυτές τον εθελοντισμό και τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την ευγενή αποστολή.

Ας συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον μας με σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε θαύματα!»

ΦΩΤΟ@ FB ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ