Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

21η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση 2024, Χωρό-γραφίες

ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10 Ιουλίου 2024 / 17:13

22-27 Αυγούστου 2024, στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Freelandcamp στο Χιλιομόδι Κορινθίας/Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 21η Θεατρική Καλοκαιρινή Κατασκήνωση του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση ταξιδεύει και φέτος στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στις εγκαταστάσεις του Freeland Adventure Camp. Σ’ το πευκοδάσος των 6.000 στρεμμάτων, μέσα από εργαστήρια, παραστάσεις, ποικίλες δράσεις κι άλλες εκπλήξεις. 

Έμπειροι καλλιτέχνες-δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ηθοποιοί, χορευτές, θεατρολόγοι, μουσικοί, εικαστικοί, θεατροπαιδαγωγοί και έφηβες/οι θα συνομιλήσουν με στόχο τη σύνδεση και την συμπόρευση της τέχνης με την εκπαίδευση και τη ζωή.

Η κατασκήνωση περιλαμβάνει τέσσερα καθημερινά κύρια Εργαστήρια για ενήλικες και ένα κύριο Εργαστήριο για έφηβες/ους από 13 έως 17 ετών και επτά συμπληρωματικά, αυτοτελή απογευματινά εργαστήρια μικρής διάρκειας. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δρώμενα, εκδρομή-παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στην Επίδαυρο, μουσική, παιχνίδια, κολύμπι στην πισίνα και φυσικά διασκέδαση που θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Τα Εργαστήρια, που θα υλοποιούνται καθημερινά, θα εμψυχώσουν οι: Σοφία Καραγιάννη, Γεωργία Μαυραγάνη, Sanja Krsmanović Tasić (χορός) και Σόνια Ντόβα (εργαστήριο εφήβων).

Τα συμπληρωματικά (απογευματινά) εργαστήρια θα εμψυχώσουν οι: Αντιγόνη Τσαρμποπούλου, Κατερίνα Αλεξιάδη, Θοδωρής Παράσχου, Γιώργος Μπεκιάρης, Δημήτρης Κονετάς, Χριστίνα Ζώνιου, Δημήτρης Καράγιωργας, Χριστίνα Γούση και Γιώλικα Πουλοπούλου (εργαστήριο εφήβων).

Αναλυτικές πληροφορίες για τα εργαστήρια, τη διαδικασία αιτήσεων, το κόστος συμμετοχής και τις ταξιδιωτικές οδηγίες στην ιστοσελίδα www.Theatroedu.gr

Οργανωτική Επιτροπή: Γκότση Ειρήνη, Ζερβού Έλενα, Κονετάς Δημήτρης, Μπεκιάρης Γιώργος, Στεργίου Μορφούλα, Φανιουδάκη Έλενα. Συντονιστής Κατασκήνωσης: Κλησιάρης Βασίλης. Mentoring: Ευγενία Ζάγουρα

Οργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Πληρ. 2106541600 / [email protected] /www.Theatroedu.gr