Παρασκευή 12.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεές σε προσκόπους και οδηγούς από τον Όμιλο Ρόκα

ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΚΑ
05 Ιουλίου 2024 / 13:28
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Οι επιχειρήσεις της Οικογένειας  Ρόκα είναι  πάντα  υποστηρικτές των δράσεων του ΣΕΟ Κέρκυρας, με άμεση και   συγκινητική ανταπόκριση σε κάθε αίτημα βοήθειας."

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δύο δωρεές προχώρησε ο Όμιλος Ροκα, στην Προσκοπική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Κέρκυρας και στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κέρκυρας. Τα δύο σωματεία εξέδωσαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις για την προσφορά του Ομίλου. Η ανακοίνωση της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας:

«Η Προσκοπική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Κέρκυρας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Rokas Hotels S.A.(Ιδιοκτήτες των Ξενοδοχείων Cook's Club Corfu, Mareblue Beach Resort και του Πολυχώρου Εκδηλώσεων Rox Events Hall) για την ευγενική χορηγία εξοπλισμού προς την ομάδα μας αξίας 500.00€.

Τέτοιες χειρονομίες μας βοηθούν περισσότερο στην εμπλοκή μας στο εθελοντικό έργο της ομάδας μας στον τομέα πυρασφάλειας και μας προτρέπει να συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε»

Η ανακοίνωση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κέρκυρας:

«Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις της Οικογένειας Ρόκα για την δωρεά του ποσού των 2.500€, για την κάλυψη των αναγκών τροφοδοσίας και μεταφοράς των προμηθειών των φετινών κατασκηνώσεων του Κλάδου Αστεριών, Πουλιών, Οδηγών και Ναυτοδηγών.

Οι επιχειρήσεις της Οικογένειας Ρόκα είναι πάντα υποστηρικτές των δράσεων του ΣΕΟ Κέρκυρας, με άμεση και   συγκινητική ανταπόκριση σε κάθε αίτημα βοήθειας.  Μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίζουμε το έργο μας και να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, διαπαιδαγωγώντας παιδιά και νέους ώστε να γίνουν υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες, να μάθουν να σέβονται και να προστατεύουν το περιβάλλον και τη φύση, να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες και να αποκτήσουν νέες γνώσεις που θα τους κάνουν καλύτερα άτομα.»

ΦΩΤΟ@ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.