Τρίτη 22.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό το project της Σπ. Κόκκαλη "Διδάσκοντας μέσω της Τέχνης και της Χειροτεχνίας" (photos)

ΣΠ ΚΟΚΚΑΛΗ
01 Ιουλίου 2024 / 10:29
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

To πρόγραμμά Healthy Little Eaters έχει αποσπάσει άλλα δύο βραβεία από τον ίδιο φορέα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χρυσό βραβείο απέσπασε το project της Σπυριδούλας Κόκκαλη Healthy_Little_Eaters, από τα ELT Excellence Awards στην κατηγορία  "Teaching through Arts & Crafts" (Διδάσκοντας μέσω της Τέχνης και της Χειροτεχνίας).

Η εργασία που έκανε η ομάδα της Σπ. Κόκκαλη είχε τίτλο Artful Ecoeducation – Fusing Creativity, Sustainability and Language Learning (Καλλιτεχνική Οικοεκπαίδευση – Συνδυάζοντας Δημιουργικότητα, Βιωσιμότητα και Εκμάθηση Γλωσσών)και απέσπασε χρυσό βραβείο ανάμεσα σε 129 υποψηφιότητες από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.

To πρόγραμμά Healthy Little Eaters έχει αποσπάσει άλλα δύο βραβεία από τον ίδιο φορέα. Συγκεκριμένα:

 - Χρυσό βραβείο ΕLT Excellence Awards 2023 στην κατηγορία: "Teaching for raising awareness for social issues" ( Διδάσκοντας για την αφύπνιση των μαθητών για κοινωνικά θέματα).

 -Aσημένιο Βραβείο ΕLT Excellence Awards στην κατηγορία : "Community and Collaboration" (Κοινότητα & Συνεργασία).

ΦΩΤΟ@ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.