Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγινε και φέτος το γλέντι της ΕΛΜΕ για τη λήξη της σχολικής χρονιάς (photos)

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
21 Ιουνίου 2024 / 12:32
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Για ακόμα μια χρονιά, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και φίλοι, μαζευτήκαμε στο καθιερωμένο γλέντι της ΕΛΜΕ για να “αποχαιρετήσουμε” την χρονιά που φεύγει με φαγητό μουσική χορό και τραγούδι."

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΛΜΕ για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Πολλοί εκπαιδευτικοί μαζεύτηκαν, έφαγα, ήπιαν, άκουσαν μουσική και χόρεψαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρει συγκεκριμένα για την εκδήλωση:

«Για ακόμα μια χρονιά, εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και φίλοι, μαζευτήκαμε στο καθιερωμένο γλέντι της ΕΛΜΕ για να “αποχαιρετήσουμε” την χρονιά που φεύγει με φαγητό μουσική χορό και τραγούδι.

 

Ευχαριστούμε ξανά τους μουσικούς μας -Παναγιώτη και Αντώνη, Σπύρο, Νίκο και Βασίλη, Μίκη και Θάλεια- καθώς και την Αθηνά, τη νηπιαγωγό μας, για το υπέροχο βράδυ! Ευχαριστούμε επίσης και όλους-όλες, που βοήθησαν -ακούραστα- στο στήσιμο και ξεστήσισμο του χώρου! Όπως και όλους-όλες εσάς που παραβρεθήκατε!

 

Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή και την επόμενη χρονιά!»

ΦΩΤΟ@ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.