Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 2ο Δημοτικό Λευκίμμης εκπροσωπεί την Κέρκυρα στην Αρχαία Ολυμπία

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΡΙΓΓΛΑΔΩΝ
24 Μαΐου 2024 / 11:35

Οι μαθητές/ τριες θα διαμείνουν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.) και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα, σπουδαίους Έλληνες αθλητές και να ξεναγηθούν σε Μουσεία και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λευκίμμης Ριγγλάδων εκπροσωπεί την Κέρκυρα και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από 31/5 μέχρι 2/6 του 2024 στην Αρχαία Ολυμπία μετά την επιτυχή συμμετοχή του στο Πρόγραμμα Ολυμπιακή Εβδομάδα στα Σχολεία 2024. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ακολούθησε  κλήρωση  για τα  13 Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια που θα συμμετέχουν στην Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λευκίμμης Ριγγλάδων  είναι μέσα σε αυτά εκπροσωπώντας την Κέρκυρα και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Οι μαθητές/ τριες θα διαμείνουν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.) και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα, σπουδαίους Έλληνες αθλητές και να ξεναγηθούν σε Μουσεία και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Οι μαθητές/ τριες που θα ταξιδέψουν είναι οι : Βάρελη Αλεξάνδρα, Βλάσση Βικτώρια, Καραγιάννη Κλειώ, Κλάδη Αναστασία, Κουλούρη Μαριάννα, Κουλούρη Φλωρεντία, Λειτούργης Κωνσταντίνος, Μικρούλη Φωτεινή, Ντούλα Γιούργκεν, Σμοϊλη Βασιλική.

Συνοδοί Εκπαιδευτικοί ορίστηκαν ο κ. Γεωργούλας Παναγιώτης και η κ. Ψήνα Μαριάννα.

Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ριγγλάδων κ. Αριστοφάνης Παπαβλασσόπουλος και ο Σύλλογος Διδασκόντων  εύχονται στους μαθητές/ τρίες του Σχολείου  ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες και άφθονη γνώση.

ΦΩΤΟ@2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ