Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε το 9ο Corfu Trophy (photos)

CORFU TROPHY
21 Απριλίου 2024 / 19:45
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι αναβάτες που πήραν μέρος στο Trophy, ξεκινώντας από την Άνω Πλατεία, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρη της Κέρκυρας και σημεία στα οποία πιθανόν να μην είχαν βρεθεί ξανά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το  9ο Corfu Trophy, το οποίο οργάνωσαν ο Σύλλογος Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας και η ΜΟΤΟΕ, έγινε την Κυριακή 21/04 και στη διάρκεια του οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και τις δυνατότητες των μηχανών τους σε δύο διαδρομές. Μια διαδρομή δρόμου, αλλά και μία διαδρομή χώματος, διαμορφωμένη για μηχανές τύπου enduro.

Οι αναβάτες που πήραν μέρος στο Trophy, ξεκινώντας από την Άνω Πλατεία, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρη της Κέρκυρας και σημεία στα οποία πιθανόν να μην είχαν βρεθεί ξανά. Οι συμμετέχοντες ήταν απαλλαγμένοι από το άγχος του συναγωνισμού, καθώς δεν υπήρχε νικητής και μπορούσαν να απολαύσουν τις διαδρομές, ακολουθώντας το roadbook που τους είχε μοιραστεί πριν από την έναρξη.

Με την ολοκλήρωση του Trophy, ακολούθησε πάρτι στο σημείο του τερματισμού, στο Dizy Bar στους Έρμονες.

ΦΩΤΟ@ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.