Κυριακή 26.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Συναντήσεις για τον θηλασμό και τη μητρότητα στο Ιατρείο

Συναντήσεις για το μητρικό θηλασμό, από το "Κέντρο Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας" στην αυλή του Ιατρείου
ΙΑΤΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
05 Μαρτίου 2024 / 13:36

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τηλεφωνήσουν στο ΙΑΚ Κέρκυρας τηλ. 26610 22863 από 9 π.μ. μέχρι 1 μ. μ., ή στην ΙΧΕΚ, από 8.30 π.μ. μέχρι 2. 30 μ. μ.

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΙΑΤΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ). Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (παράρτημα Κέρκυρας), το ΙΑΚ Κέρκυρας (Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας) και η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) οργανώνουν συναντήσεις, παρουσία παιδιάτρου, επισκεπτριών Υγείας του ΙΑΚ και άλλων επιστημόνων, σε θέματα που αφορούν το μητρικό θηλασμό και τη μητρότητα.  

Μετά την πανδημία Covid-19 συνεχίζονται οι συναντήσεις, οι οποίες θα γίνονται στην αίθουσα της ΙΧΕΚ (Ιατρείο Κέρκυρας, πλατεία Σκαραμαγκά). Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να παρακολουθήσουν όχι μόνο οι μελλοντικοί γονείς, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν οι πρεσβευτές αυτού του ανεκτίμητου δώρου προς τα παιδιά μας, του μητρικού θηλασμού, στηρίζοντας τη μητρότητα. Οι μητέρες που ήδη θηλάζουν πρέπει να είναι το καλύτερο παράδειγμα και μπορούν να παρευρίσκονται με τα βρέφη τους και να λένε τις εμπειρίες τους.

 

Οι συναντήσεις του Κέντρου για το μήνα Μάρτιο 2024 θα γίνουν:

Δευτέρα 11/3/2024, ώρα 6 μ.μ. 

 

Ομιλήτρια η κ. Ρούλα Μαντζουρογιάννη, Μαία , BSc, MSc, Μαία του Πρότυπου Κέντρου Μαιευτικής Φροντίδας Baby Bond, με θέμα: ‘Μύθοι και αλήθειες για τον μητρικό θηλασμό’.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τηλεφωνήσουν στο ΙΑΚ Κέρκυρας τηλ. 26610 22863 από 9 π.μ. μέχρι 1 μ. μ., ή στην ΙΧΕΚ, από 8.30 π.μ. μέχρι 2. 30 μ. μ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ