Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλ. Παπαδάτου για τον Άρη Βλάχο

ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
21 Φεβρουαρίου 2024 / 11:35

Σύντροφε μου Ψυχή Βαθιά…

Ο Σύντροφος Άρης Βλάχος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 66 του χρόνια.

Ο Σύντροφος Άρης από τα νεανικά του χρόνια είχε βαθιά εμποτισμένες μέσα του τις σοσιαλιστικές ιδέες και πάλευε για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία, όπου δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Αυτή του η στάση ζωής συνεχίστηκε και όταν υπηρέτησε τις Ε.Δ της πατρίδας μας. Ήταν ένας πατριώτης και δημοκράτης αξιωματικός, ο Σύντροφος Άρης ήταν αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α.

Πριν 2 χρόνια περίπου μου είχε εκφράσει την επιθυμία να τον φέρω σε επαφή με το ΚΚΕ γιατί ήθελε ”να έχει την τιμή να οργανωθεί στο τιμημένο ΚΚΕ, το μόνο αληθινά πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα”, το κόμμα που ενσάρκωνε στην εκατοντάχρονη ιστορία του, όλα αυτά τα πανανθρώπινα ιδανικά με τα οποία είχε γαλουχηθεί και πορευτεί στη ζωή του ο Σύντροφος Άρης.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και ο Σύντροφος Άρης έγινε μέλος του ΚΚΕ, του τιμημένου ΚΚΕ, του πατριωτικού ΚΚΕ του κόμματος που η εκατοντάχρονη ιστορία του, όπως έλεγε ο ίδιος, έχει βαφτεί με το αίμα των χιλιάδων μελών του που θυσίασαν τα νιάτα τους αγωνιζόμενοι για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, για μια πατρίδα που ο Λαός θα είναι αφέντης στον τόπο του.

Σύντροφε μου Ψυχή Βαθιά…

Αλέξανδρος Σ. Παπαδάτος

Δικηγόρος