Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών προσέφερε νέο φοριαμό στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Βόρειας Κέρκυρας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΥΜΦΩΝ
10 Φεβρουαρίου 2024 / 20:45
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Επιπλέον, αγόρασε μια σόμπα την οποία και προσέφερε σε ένα πυρόπληκτο κάτοικο της περιοχής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δώρισε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ένα νέο φοριαμό. Επιπλέον, αγόρασε μια σόμπα την οποία και προσέφερε σε ένα πυρόπληκτο. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Συλλόγου αναφέρει:

«Ημέρα προσφοράς από τον σύλλογο μας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων μας, και υποσχόμενοι σε αυτό, παραδώσαμε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, την κατασκευή φορίαμου, κατόπιν επιθυμίας τους. Επίσης, προβήκαμε στην αγορά σόμπας σε πυρόπληκτο συνάνθρωπο μας. Ευχαριστούμε όσους συνέφεραν με την εθελοντική τους προσφορά σε όλες τις εκδηλώσεις μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας. Ο σύλλογος μας καινοτομεί σε όλες τις συλλογικές προσπάθειες.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφών!!»

ΦΩΤΟ@FB ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΥΜΦΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.