Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικα πακέτα αλληλεγγύης από το δήμο Βόρειας Κέρκυρας

ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
28 Δεκεμβρίου 2023 / 11:10
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέας και διανέμονται διακριτικά και με απόλυτο σεβασμό στην  αξιοπρέπεια εκείνων που τα λαμβάνουν"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Παραμονές των  Αγίων εορτών των Χριστουγέννων ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας διένειμε «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αλληλεγγύης» σε 300 οικογένειες (μεταξύ των οποίων και πολύτεκνες) μέσω των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ως βοήθεια και συμπαράσταση οικογενειών, ατόμων αδύναμων οικονομικά, και ευπαθών ομάδων. Τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέας και διανέμονται διακριτικά και με απόλυτο σεβασμό στην  αξιοπρέπεια εκείνων που τα λαμβάνουν.

 Η  σκέψη μας είναι πάνω απ' όλα στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στον κάθε συνάνθρωπό μας, που δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Είμαστε κοντά του. Δίπλα του. Όχι μόνο τις άγιες ημέρες των εορτών αλλά διαρκώς. Συγχαίρουμε δε και την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων για την διαχρονική προσφορά της  στους ευάλωτους συνανθρώπους μας, διδάσκοντας την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.