Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

650 βιβλία από την ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών

ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας
20 Δεκεμβρίου 2023 / 17:17

Λίγους μήνες μετά τη δωρεά όλου του απαραίτητου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τη λειτουργία του ξενώνα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια ακόμα δράση κοινωνικής προσφοράς με ιδιαίτερο συμβολισμό και ευαισθησία από το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας που παρέδωσε στην Δήμαρχο Κέρκυρας εννέα κούτες με 650 ολοκαίνουργια βιβλία για τις γυναίκες που έχουν βρει καταφύγιο στο σπίτι κακοποιημένων γυναικών δημιουργώντας μια σπάνια βιβλιοθήκη με βιβλία ποικίλου περιεχομένου.

Έτσι λίγους μήνες μετά τη δωρεά όλου του απαραίτητου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τη λειτουργία του ξενώνα δίνει τη δυνατότητα της ποιοτικής μορφωτικής αναβάθμισης των γυναικών που μένουν στο σπίτι στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της ΑΧΕΠΑ για τη συνεχή στήριξη τους σε δομές που είτε δημιουργήθηκαν επί θητείας της όπως το συγκεκριμένο σπίτι, είτε αναβαθμίστηκαν ποιοτικά, όπως το σπίτι της μονάδας φροντίδας των παιδιών "Η Αγκαλιά" τονίζοντας ότι το έργο τους συνολικά είναι άξιο μίμησης και αναφοράς.

Τα μέλη της ΑΧΕΠΑ ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία που είχαν καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της και τη συνεχή παρουσία της στη εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν.

Ο πρόεδρος του τμήματος Γεώργιος Σαλαμπάσης και τα μέλη του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας ευχαριστούν θερμά τις κυρίες Μάγδα Σγούρου και Μαρί Σέβου για τη βοήθειά τους στη υλοποίηση της δωρεάς των βιβλίων.

ΦΩΤΟ: ΑΧΕΠΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ