Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόταση γάμου σε τελετή ορκωμοσίας

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ
09 Δεκεμβρίου 2023 / 10:18
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στην τελετή ορκωμοσίας του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεχωριστό χρώμα απέκτησε η τελετή ορκωμοσίας του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/12. Εκτός από τα συναισθήματα που γεννά η ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου στην ζωή των πτυχιούχων και των αγαπημένων τους ανθρώπων, η τελετή περιλάμβανε και μία πρόταση γάμου.

Το γεγονός δημοσιοποίησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η πρόεδρος του Τμήματος, καθηγήτρια Αναστασία Σιώψη. Στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Στιγμιότυπα από τη σημερινή τελετή της ορκωμοσίας των αποφοίτων του τμήματός μας. Μια όμορφη και συγκινητική τελετή με κατάληξη μια πρόταση γάμου! Μια νέα ζωή ανοίγεται σε όλους τους αποφοίτους μας. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία! Με τη μουσική να ομορφύνουν τις ψυχές και τον κόσμο μας!»

ΦΩΤΟ@FB Anastasia Siopsi

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.