Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πορτοκαλί φώτισε το κτίριο του Μουσείο Χαρτονομισμάτων ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος

ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
28 Nov 2023 / 09:31
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Φέτος η παγκόσμια εκστρατεία του Διεθνούς Σοροπτιμισμού φέρει τον τίτλο "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ" και εστιάζει στην Πρόληψη για την αποφυγή της ενδοοικογενειακής βίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα πλαίσια των 16 ημερών ακτιβιστικών δράσεων του Διεθνούς Σοροπτιμισμού για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με αφετηρία την 25η Νοεμβρίου η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα  Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Κέρκυρας φώτισε πορτοκαλί το κτίριο του Μουσείου Χαρτονομισμάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Παρούσες στην φωταγώγηση, παρά το τσουχτερό κρύο, ήταν μέλη και φίλες του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Κέρκυρας, η Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα. Παναγιώτα Τζάννε, καθώς και ο υπεύθυνος του μουσείου κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση του.

Φέτος η παγκόσμια εκστρατεία του Διεθνούς Σοροπτιμισμού φέρει τον τίτλο "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ" και εστιάζει στην Πρόληψη για την αποφυγή της ενδοοικογενειακής βίας.

Ας Διαβάσουμε λοιπόν τα Σημάδια και ας ενώσουμε τις φωνές μας σε ένα ηχηρό μήνυμα ότι είμαστε εδώ για όλες τις γυναίκες και λέμε Όχι στη βία κατά των γυναικών.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.