Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ταξίδι στην Παλαιοκαστρίτσα για τα παιδιά του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας

AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ
20 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:31

Το τμήμα ΑHEPA CORCYRA HJ-34 έδωσε για ακόμα μια φορά χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας

ΚΕΡΚΥΡΑ (AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Το τμήμα ΑHEPA CORCYRA HJ-34 έδωσε για ακόμα μια φορά χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας. Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ταξίδι στην Παλαιοκαστρίτσα.

Τα παιδιά µε τους συνοδούς τους είχαν την χαρά να απολαύσουν ταξίδι με το yellow submarine στις ακτές και τα σπήλαια της Παλαιοκαστρίτσας και στη συνέχεια να παρατηρήσουν την θαλάσσια ζωή από την χαμηλή καμπίνα του σκάφους η οποίο είναι γυάλινη.

Το ευχάριστο αυτό απόγευμα για τα παιδιά ολοκληρώθηκε µε γεύμα που παρέθεσαν τα µέλη του Τμήματος ΑΗΕΡΑ προσφορά του ιδιοκτήτη του εστιατορίου ¨Βράχος¨ της Παλαιοκαστρίτσας.

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τα µέλη του τμήματος επισκέφθηκαν το σπίτι Παιδικής Μέριμνας όπου μια ευχάριστη έκπληξη περίμεναν τα παιδιά ενόψει της νέας σχολικής περιόδου όπου πήραν σχολικές τσάντες και σχολικά είδη.

Το ραντεβού θα ανανεωθεί σύντομα αφού θα έχουν τη χαρά να ξανασυναντηθούν μέσα από τις δραστηριότητες που ετοιμάζονται σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΑΗΕΡΑ CORCYRA HJ-34 ευχαριστεί θερμά τον Κο Ιωάννη Κοντοστάνο μέλος του τμήματος και ιδιοκτήτη του Εστιατορίου Βράχος στην Παλαιοκαστρίτσα, το πλήρωμα του Yellow Submarine για την εξαιρετική φροντίδα που πρόσφεραν στα παιδιά και την ξενάγηση με το σκάφος. Επίσης, Ευχαριστούμε θερμά τον επιχειρηματία και μέλος του τμήματος Κο Γέωργιο Χατζηελένη για την προσφορά των σχολικών ειδών στα παιδιά.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                   Ο Γραμματέας

              

Γεώργιος Σαλαμπάσης                                                                Μάριος Κούστας

ΦΩΤΟ@AHEPA ΚΕΡΚΥΡΑΣ