Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας για τις μεταφορές των μαθητών

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
10 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:29

"Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μένουν οι μαθητές χωρίς σχολικές μεταφορές μια και η Περιφερειακή Αρχή, επιλέγει την αδιαφορία και την απαξίωση των μαθητών, των γονιών τους και του δημοσίου σχολείου"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΛΜΕ). Έφτασε η μέρα του αγιασμού κι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις μεταφορές των μαθητών. Απ’ ότι φαίνεται, όλη την επόμενη εβδομάδα, τα παιδιά δε θα μπορούν να έρχονται σχολείο, μια και η Περιφέρεια, για μια ακόμα χρονιά, δεν κατάφερε να βρει μια λύση για το πώς θα πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο. Τι κι αν φώναζε το ΔΣ της ΕΛΜΕ, της Ένωσης Γονέων Κεντρικής αλλά και της Βόρειας Κέρκυρας, στην Περιφέρεια είχαν πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούν.... Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μένουν οι μαθητές χωρίς σχολικές μεταφορές μια και η Περιφερειακή Αρχή, επιλέγει την αδιαφορία και την απαξίωση των μαθητών, των γονιών τους και του δημοσίου σχολείου.

Το λέμε για μια ακόμα φορά: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, η Περιφέρεια να λύσει το πρόβλημα και οι μαθητές να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο τους, κανονικά τη Δευτέρα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ