Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φάρος Ζωής: «Ουδεμία σχέση έχει ο Σύλλογος με οποιαδήποτε μορφή επαιτείας»

"Φάρος Ζωής"
12 Αυγούστου 2023 / 15:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Ο Σύλλογος μας που βασίζεται στη δική σας στήριξη, αγάπη και φιλότιμο, ανοίγει τον τραπεζικό του λογαριασμό ΜΟΝΟ όταν υπάρχει περίπτωση βοήθειας νοσηλίων σε παιδί το οποίο έχουμε αναλάβει μετά από έλεγχο επίσημων εγγράφων"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο «Φάρος Ζωής» στη σελίδα του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με το οποίο ενημερώνει για προσπάθειες κάποιων ατόμων να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες χρησιμοποιώντας το όνομα του συλλόγου. Ο σύλλογος συνιστά προσοχή για τέτοιου είδους προσεγγίσεις ενώ προτρέπει τους πολίτες να απευθυνθούν στις αστυνομικές αρχές αν γίνουν μάρτυρες τέτοιου περιστατικού. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:  

«Φίλοι του Φάρου Ζώης,

Ένα φαινόμενο, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο είναι η επαιτεία - ζητιανιά από άγνωστα άτομα που κατακλύζουν τις πόλεις της χώρας μας.

Ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από δύο διαφορετικές πόλεις ότι υπάρχουν άτομα που ζητούν χρήματα ή την αγορά μικροαντικειμένων χρησιμοποιώντας το όνομα "ΦΑΡΟΣ" ή "ΦΑΡΟΣ ΖΩΉΣ" που βοηθάει καρκινοπαθή παιδιά απαιτώντας αν δεν έχουν χρήματα πάνω τους να πάνε σε ATM να τους δώσουν.

Ο Σύλλογος μας που βασίζεται χάρη στη δική σας στήριξη, αγάπη και φιλότιμο, ανοίγει τον τραπεζικό του λογαριασμό ΜΟΝΟ όταν υπάρχει περίπτωση βοήθειας νοσηλίων σε παιδί το οποίο έχουμε αναλάβει μετά από έλεγχο επίσημων εγγράφων.

Ουδεμία σχέση έχει ο Σύλλογος μας σε όποια μορφή επαιτείας και παρακαλούμε θερμά την προσοχή όλων όταν και εφόσον σας πλησιάζουν μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αστυνομική Αρχή.

Ευχαριστούμε τις κυρίες που μας βρήκαν τηλεφωνικά και μας ενημέρωσαν γιατί αυτού του είδους οι τακτικές υποβαθμίζουν την συλλογική δράση, το όνομα του συλλόγου μας, όλους εσάς που μας στηρίζετε και ιδιαίτερα τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.