Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δικτύωση στελεχών του Ξενώνα με τη ΔΥΠΑ Κέρκυρας

ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
07 Αυγούστου 2023 / 11:39

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνεργασία των δύο φορέων, σε ζητήματα κοινωνικής και εργασιακής υποστήριξης των ωφελούμενων γυναικών

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ) Στις 21 Ιουλίου, στα πλαίσια της δικτύωσης του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τοπικούς φορείς, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κ. Ανδρέα Σκούπουρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του Ξενώνα με τον προϊστάμενο της ΔΥΠΑ-ΚΠΑ Κέρκυρας κ.Κωνσταντίνο Αλεξάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία του Ξενώνα, καθώς και η συνεργασία των δύο φορέων, σε ζητήματα κοινωνικής και εργασιακής υποστήριξης των ωφελούμενων γυναικών.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράµµατος για την ουσιαστική ισότητα των φύλων 2010-2013» και υλοποιείται ως η Πράξη για τη «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας- Λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων», με κωδικό MIS/(OΠΣ): 5103333 και ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ