Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προκηρύχθηκε η πρόσκληση προσωπικού για τη Δημιουργική Απασχόληση στο Βίδο

Δημιουργική Απασχόληση
14 Ιουλίου 2023 / 15:27
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Οι ειδικότητες - Τα δικαιολογητικά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προκηρύχθηκε σήμερα η πρόσκληση εποχιακού προσωπικού για τη Δημιουργική Απασχόληση στο Βίδο. 

Πρόκειται συγκεκριμένα για δεκαοχτώ (18) θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 31 Αυγούστου 2023 για την λειτουργία των θερινών προγραμμάτων Δημοτικών Κατασκηνώσεων «Καλοκαίρι στο ΒΙΔΟ 2023» και «Δημιουργική απασχόληση έτους 2023» που θα πραγματοποιηθούν στη νησίδα ΒΙΔΟ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και συγκεκριμένα των εξής, ανά κατηγορία εκπαίδευσης, ειδικότητας και αριθμού ατόμων:


• 1 ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα ΠΕ Παιδιατρικής ή ΠΕ Γενικής Ιατρικής και εν ελλείψει των ειδικοτήτων αυτών, απόφοιτο Ιατρικής Σχολής με άδεια άσκησης επαγγέλματος, με την υποχρέωση να παρευρίσκεται καθημερινά στους χώρους της κατασκήνωσης
• 1 ΤΕ Νοσηλευτικής και εν ελλείψει ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών
• 1 ΠΕ  Φυσικής Αγωγής 
• 1 ΠΕ Φυσικής Αγωγής / ΠΕ Ναυαγοσωστών
• 1 ΠΕ Καλών Τεχνών
• 1 ΠΕ Θεατρικών Σπουδών
• 1 ΔΕ Αποθηκάριων
• 1 ΥΕ Προσωπικού Εστίασης / ΥΕ Τραπεζοκόμων
• 2 ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας εξωτερικών χώρων
• 3 ΔΕ Φυλάκων και εν ελλείψει ΥΕ Φυλάκων
• 2 ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων
• 1 ΔΕ Αρχηγός-Συντονιστής Κατασκήνωσης με ανάλογη κατασκηνωτική εμπειρία (με υποχρέωση 24ωρης παραμονής στους χώρους της κατασκήνωσης)
• 2 ΔΕ Ομαδαρχών με ανάλογη κατασκηνωτική εμπειρία (με υποχρέωση 24ωρης παραμονής στους χώρους της κατασκήνωσης)

Μετά την λήξη της σύμβασης λύεται αυτοδίκαια η σχέση εργασίας.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει:
• Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες χώρας κράτους–μέλους της Ε.Ε. Οι τελευταίοι προκειμένου να γίνουν δεκτοί θα πρέπει να αποδείξουν την γνώση της Ελληνικής γλώσσας, με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 10 του ν. 2413/1996.
• Να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών. Ειδικά για την ειδικότητα ΔΕ Ναυαγοσωστών να είναι ηλικίας 18 έως 60 ετών (άρθ. 5 ΠΔ 71/2020, ΦΕΚ 166/Α΄/31-8-2020).
• Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία θα προσληφθούν.
• Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης κατά τα άρθρα 15 έως 17 και 206 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, στο πρωτόκολλο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων (Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α, Μαράσλειο Μέγαρο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης ηλεκτρονικά, το εμπρόθεσμο της αποστολής θα κρίνεται από την ημερομηνία αποστολής του email. Ανυπόγ5αφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2661362776, 775.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (03) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επομένη εργάσιμη της ανάρτησης της παρούσας στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου μας (Λεωφ. Αλεξάνδρας 6Α-49132 ΚΕΡΚΥΡΑ), δηλ. από τη Δευτέρα 17/07/2023 έως και την Τετάρτη 19/07/2023 και ώρα 15.00. Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί επίσης στον διαδικτυακό ιστότοπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων www.corfu.gr και θα δημοσιευθεί σε μία τοπική εφημερίδα του Νομού μας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, καλούνται να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:
 Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
 Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των κύριων ή επικουρικών προσόντων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Για όσες θέσεις απαιτείται απόδειξη εμπειρίας, αυτή αποδεικνύεται με βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα συνοδευόμενη από Υπεύθυνη Δήλωση του αιτούντος, στην οποία να αναφέρεται ο ακριβής χρόνος και η ειδικότητα απασχόλησης, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα. Οι τίτλοι της αλλοδαπής πρέπει να είναι νόμιμα μεταφρασμένοι και επικυρωμένοι. Οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής πρέπει να είναι νόμιμα αναγνωρισμένοι.

                                               

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.