Τρίτη 14.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Wear Red Day 2019, Μake a wish come true! Στο Andrioti School

Μake a wish
03 Δεκεμβρίου 2019 / 15:38
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με πολλά σχολεία

στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως τονίζει η Πατρίτσια Ανδριώτη: « vτυνόμαστε όλοι (μαθητές και καθηγητές αλλά και γονείς, γιατί όχι;) στα κόκκινα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα», τη Δευτέρα 16/12 & Τρίτη 17/12!
Από εκείνη την ημέρα και για όλο τον Δεκέμβριο θα υπάρχει στο χώρο του φροντιστηρίου  χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, στο Andrioti School .
Θα στολιστεί με χάρτινα αστέρια!
Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του! Mια ξεχωριστή δωρεά των 2€ δημιουργεί μια μοναδική αλυσίδα αγάπης, και θα πραγματοποιήσουμε έτσι την ευχή ενός παιδιού μέσα από το δίκτυο make a wish (www.makeawish.gr)
Τις δύο εκείνες ημέρες τα παιδιά θα επικοινωνούν μέσω skype με παιδιά από άλλες χώρες τα οποία επίσης γιορτάζουν τον ερχομό των γιορτών φορώντας κόκκινα!
                 
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.