Σάββατο 20.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι συναντήσεις για τον μητρικό θηλασμό και την μητρότητα

Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας
03 Απριλίου 2019 / 07:34
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας (παράρτημα Κέρκυρας), το ΙΑΚ Κέρκυρας (Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας) και

η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ) οργανώνουν συναντήσεις, παρουσία παιδιάτρου, επισκεπτριών Υγείας του ΙΑΚ και άλλων επιστημόνων, σε θέματα που αφορούν το μητρικό θηλασμό και τη μητρότητα.
Οι συναντήσεις θα γίνονται στην αίθουσα της ΙΧΕΚ (Ιατρείο Κέρκυρας, πλατεία Σκαραμαγκά). Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορούν να παρακολουθήσουν όχι μόνο οι μελλοντικοί γονείς, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν οι πρεσβευτές αυτού του ανεκτίμητου δώρου προς τα παιδιά μας, του μητρικού θηλασμού, στηρίζοντας τη μητρότητα. Οι μητέρες που ήδη θηλάζουν πρέπει να είναι το καλύτερο παράδειγμα και μπορούν να παρευρίσκονται με τα βρέφη τους και να λένε τις εμπειρίες τους.
Ομιλήτρια η κ. Άντζελα Νικήτα, Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχολόγος της Υγείας, Ψυχοθεραπεύτρια- Υπνοθεραπεύτρια, με θέμα: «Μητέρα και έμβρυο: Σχέση ζωής πριν απο τη γέννηση. Η ενδυνάμωση της σχέσης αυτής μέσα απο το θηλασμό.» Θα ακολουθήσει και βιωματικό χαλάρωσης, ενίσχυσης και ενδυνάμωσης του εαυτού.
Οι συναντήσεις του Κέντρου για το μήνα Απρίλιο 2019 θα γίνουν:
Δευτέρα 8/4/2019, ώρα 7. 30 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τηλεφωνήσουν στο ΙΑΚ Κέρκυρας τηλ. 26610 22863 από 9 π.μ. μέχρι 1 μ. μ.
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.