Δευτέρα 30.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία του Δημήτρη Καζάκη στο Εργατικό Κέντρο

ΕΠΑΜ
03 Απριλίου 2019 / 07:25
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΕΠΑΜ διοργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: Τα αδιέξοδα των μνημονίων, χρέη, εδαφικές διεκδικήσεις,

εκχώρηση περιουσίας στο Υπερταμείο. Υπάρχει λύση! ΕΠΑΜ: Η λύση και η επιλογή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στις 7:00 στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητές τον Δημήτρη Καζάκη, πρόεδρο του ΕΠΑΜ και την Ειρήνη Αντωνίου, στέλεχος του ΕΠΑΜ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Χρόνης Προσαλέντης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ:
  • θα αναλύσει τη σημερινή οικονομική και πολιτική συγκυρία, τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις συνέπειες της υποτέλειας στους δανειστές.
  • Θα αναφερθεί εκτενώς στην υποβάθμιση του τόπου μας, ως συνέπεια των μνημονιακών δεσμεύσεων και της «ελληνογερμανικής συνεργασίας» με τους ΟΤΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων και αποβλήτων.
  • Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει για τα εθνικά μας θέματα («τσαμουριά», Μακεδονία, Αιγαίο, Θράκη), τις επικίνδυνες εξελίξεις για την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας και το ενδεχόμενο επιβολής μιας αντίστοιχης «συμφωνίας των Πρεσπών» για την ΑΟΖ και το Ιόνιο Πέλαγος.
  • Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι πολιτικές και νομικές ενέργειες του ΕΠΑΜ κατά των μνημονίων, στην κατεύθυνση της ανατροπής του καθεστώτος κατοχής στη χώρα μας.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.